İstanbul Pharma

Kvkk Politikası

Değerli Üye ve Müşterilerimiz;

Kişisel Verilerinizin İşlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki haklarınız hususunda sizleri bilgilendirmek isteriz.

Kişisel verilerinizin İstanbul Pharma Company Şirket’i tarafından toplanması, saklanması, aktarılması veya kişisel verilerinizin herhangi bir şekilde işlenmesinde aşağıdaki esaslar uygulanır.

Hakkınızda Hangi Kişisel Verileri Hangi Yollarla Topluyoruz?

 

- İstanbul Pharma Company Doğrudan Sizin Tarafınızdan Sağlanan Kişisel Veriler:

  • İsminiz, TCKN’niz, adresiniz, e-posta adresiniz ve doğum tarihiniz gibi temel kişisel bilgiler;
  • Alışveriş geçmişiniz;
  • Ödeme bilgileriniz;
  • Pazarlama ve iletişim tercihleriniz.

 

- Üçüncü Kişilerden Sizinle İlgili Olarak Toplanan Kişisel Veriler:

Topladığımız kişisel verilerin bir kısmını yasal düzenlemelere uygun olarak izninizi alarak düzenlediğimiz kampanyalar çerçevesinde iş ortaklarımıza aktarabilir, bunlardan kişisel verilerinizi toplayabiliriz.

Bu kişisel veriler işlemlerinizi gerçekleştirmek, size ürün ve ödeme seçenekleri sunmak amaçlarıyla kullanılabilir.

Size Ait Verileri Hangi Amaçlarla Kullanıyoruz?

 

Kişisel verileriniz özellikle şu amaçlarla kullanılmaktadır:

 

  • Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği kapsamında akdedilen sözleşmelerin koşulları, güncel durumu ve güncellemeler ile ilgili müşterilerimiz ile iletişime geçmek, gerekli bilgilendirmeleri yapabilmek,
  • Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği kapsamında akdedilen sözleşmeler uyarınca üstlenilen yükümlülükleri ifa etmek,
  • Müşterilerimizin alışveriş deneyimleri göz önünde bulundurularak ilgilenebilecekleri ürünlere ilişkin yönlendirmelerde bulunmak ve kampanyalara ilişkin bilgi verebilmek,
  • Müşteri memnuniyetini artırmak, web sitesi ve/veya mobil uygulamalardan alışveriş yapan müşterilerimizi tanıyabilmek ve müşteri çevresi analizinde kullanabilmek, çeşitli pazarlama ve reklam faaliyetlerinde kullanabilmek ve bu kapsamda anlaşmalı kuruluşlar aracılığıyla elektronik ortamda ve/veya fiziki ortamda anketler düzenlemek,
  • Anlaşmalı kurumlarımız ve çözüm ortaklarımız tarafından müşterilerimize öneri sunabilmek, hizmetlerimizle ilgili müşterilerimizi bilgilendirebilmek,
  • Hizmetlerimiz ile ilgili müşteri şikayet ve önerilerini değerlendirebilmek,
  • Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve yürürlükteki mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek.

 

Bu bilgilerin hangi amaçlarla toplandığı ve ne şekilde kullanacağımız konusunda mevzuatın gerekli kılması halinde ilgili hizmet kapsamında daha net bir biçimde bilgilendirilirsiniz.

 

Kişisel Verilerinizi Kimlerle ve Ne Şekilde Paylaşıyoruz?

 

  • Topladığımız kişisel verilerin bir kısmını yasal düzenlemelere uygun olarak ve izninizi alarak düzenlediğimiz kampanyalar çerçevesinde iş ortaklarımıza aktarabilir, bunlardan kişisel verilerinizi toplayabiliriz. İstanbul Pharma Company topladığı kişisel verileri, tercihleriniz doğrultusunda, doğrudan pazarlama faaliyetleriyle ilgili olarak ilginizi çekebilecek 3.kişiler tarafından sunulan ürün ve hizmetleri belirlememize yardımcı olması amacıyla bu kişilerle paylaşabilir. 

 

  • Kişisel verilerinizi, internet sitesi ve mobil uygulamaları kullanımınızı, tercihlerinizi ve ilgi alanlarını analiz etmek gibi araştırma ve istatistiksel amaçlar için kullanılabilir.

 

  • Kanun gereği, bildirim veya açık rıza gerekmeksizin, suç ve dolandırıcılığı önlemek ve İstanbul Pharma Company mevzuata uyumluluğunu denetlemek ve/veya sağlamak veya haklarını elde etmek amacıyla kişisel verilerinizi kullanabiliriz.

 

Aşağıdaki Durumlardan Birinin Varlığı Halinde Kişisel Verileriniz Açıklanabilir:

  • Mevzuat gereği;
  • Çalışanlarımızın, kamunun veya İstanbul Pharma Company ’nin güvenliğini sağlamak amacıyla;
  • Adli kovuşturma, mahkeme ilamı veya bir yasal süreci yerine getirmek amacıyla veya
  • Bir birleşme, varlık satışı veya benzer işlemler halinde.
  • Faaliyetlerimizi yürütebilmek amacıyla (örneğin bilgi sistemleri yönetimi ve depolanması, veri analizi vb. konularda destek almak) kişisel verilerinizi, 3. kişi hizmet sağlayıcılarına açıklayabiliriz.
  • Bununla birlikte, doğrudan pazarlama mesajları almaktan vazgeçmediğiniz sürece, kişisel verilerinizi, pazar araştırması ve pazarlama kampanyaları konusunda bizlere yardımcı olan üçüncü kişilerle paylaşabiliriz.

 

Kişisel Verilerinizin Korunması

  • Yukarıda belirtilen hususlar, kanunlar, yaptırımlar, gizlilik politikamız ve sorumluluklarımız çerçevesinde verileriniz sizin onayınız olmadan üçüncü kişilere aktarılmamaktadır.  Bununla beraber yasal yükümlülüklerimizin gerektirdiği şekliyle ve yasaların sınırladığı şekilde mahkemeler ve diğer kamu kurumları ile verileriniz paylaşılmaktadır.

 

  • İzninize istinaden üçüncü kişilere veri aktarımı söz konusu olduğu durumlarda her türlü hukuki tedbir alınmaktadır. Kişisel verileri alan üçüncü kişilerin veri koruma politikalarından ve üçüncü kişinin sorumluluğunda meydana gelen ihlallerden İstanbul Pharma Company sorumlu değildir.

Bilgilerinize Erişme, Değiştirme ve İmha Talepleri

 

  • Hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Bu nedenle kişisel verilerinizde bir değişiklik meydana geldiğinde lütfen bize bildiriniz.

 

  • Bununla beraber 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca kendinizle ilgili;
  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebilir,
  • Topladığımız bilgilere ilişkin ayrıntıları talep edebilir,
  • Bu bilgilerin ne amaçla toplandığını ve ne şekilde kullanıldığını, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenebilir veya
  • Eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini, güncellenmesini isteyebilir
  • Bilgilerin işlenmesini gerektiren sebepler ortadan kalktıysa aktarım yapılan üçüncü kişilere yapılacak bildirimleri de kapsayacak şekilde silinmesini isteyebilir
  • Otomatik analiz aleyhinize bir sonuç doğuruyorsa, itiraz edebilirsiniz
  • Kanuna aykırı olarak işleme halinde zarara uğramanız söz konusu olursa zararın giderilmesini talep edebilirsiniz.

 

Bizimle İletişime Geçin

 

Veri koruma uygulamalarımıza ilişkin herhangi bir soru veya endişenizin bulunması halinde veya bir erişim talebinizin bulunması halinde, bize aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz:

E-posta: info@istanbulpharma.com

İletişim adresi: Esentepe mah. Haberler sokak no:1 Şişli/İstanbul

Telefon numarası: 02122727126

 

İstanbul Pharma Company